Thursday, March 15, 2012

Segmen : Blogger Card Binatang / Kartun by reza mercurial vapor super fly iii

ni la hasil kerja saya...akhirnya siap gak blogger card ni...blogger card ni jenis gambar binatang atau kartun macam domo...siapa nak sila tulis ini:-

Blogger warna apa :
Binatang atau kartun apa  : 
Nama  :
Umur :
Alamat :
Tulisan :
tapi sebelum tu kena:

1. follow blog reza
2. tulis 1 entri mengenai Segmen : Blogger Card Binatang / Kartun by reza mercurial vapor super fly iii
3. tinggalkan link blog anda di bahagian komen

ha senangkan. pat pat siku lipat,siapa cepat dia dapat. (20 orang terawal je)....salam

Wednesday, March 14, 2012

Segmen : Saya Nak Blogger Card by Fatimah Azzarah

saya telah di tag oleh kakak untuk join segmen Blogger Card. Butiran adalah seperti berikut:

Border: hitam, merah (kalau boleh)
Doodle: macam gambar di bawah
Nama: reza [komik soccerz!]
Umur: 11 tahun
Alamat: pulau pinang, malaysia


ok. nak tag

Monday, March 12, 2012

komik soccerz!

saya dalam perjalanan nak buat sebuah komik........wahh.....fesyen tuu..satu komik ni mengesah seorang pemain yang bernama...zareef seorang watak utama dalam komik soccerz! nanti saya akan tunjuk gambarnya....baiklah sampai di sini saja pertemuan kita..oh..sebelum terlupa komik ni akan diterbitkan oleh komik-M dan komik soccerz! juga menggunakan bahasa malaysia yang tinggi....choww!

Friday, March 9, 2012

mercurial vapor

salam,saya harap kasut ini akan menjadi idaman anda...ok lah sebelum itu saya hendak mamperkenalkan kasut nike mercurial yang menjadi idaman saya....disebelah kanan blog saya ada kasut nike mercurial vapor superfly III yang menjadi kepunyaan cristiano ronaldo atau dikenali sebagai CR7...cepat2lah jadi followers saya...chow..